Vi rör oss till Bukarest och en match som jag tror blir rätt jämn, lite svårt att sätta fingret på vem som ska vinna denna match. Men jag har en klar bild om att det blir få servegenombrott och ganska klara holds av båda.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Bukarest
  • Match: Lajovic – Rosol
  • Spel: Över 21.0
  • Odds: 1.69 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 11:00

Lajovic trivs bäst gruset dock så gör han det inte felfritt och har lite problem då och då men å andra sidan så kan han spela fantastisk tennis. I år så har det lossnat rätt bra för honom och tog sig till kvartsfinal i Sao Paulo efter att ha slagit ut Verdasco samt Andujar. Idag mot Zopp så såg han stabilt ut i egen serve men hade svårt att hitta lägen till att bryta estländaren men andra lossnade det och han vann komfortabelt med 7-5 6-1. Nu möter han betydligt bättre motstånd och det kommer bli tuffare att hitta bra lägen att vända och vinna poängen i Rosol’s serve, så länge han spelar sitt spel och inte försöker hitta på något galet så är jag rätt övertygad om att han hänger på en bra bit.

I år så har 7 av 9 matcher gått över 21.0 linan och då har han mött bra motstånd och där det har sett stabilt ut!

Inbördes så leder Rosol med 1-0 och i den matchen så gick det över linan här också.

Rosol ska kliva in i sin första match i Bukarest imorgon och jag kan inte se att han ska sopa banan med serben. Han var darrig och osäker redan i Monte-Carlo där han åkte ut mot Tomic efter tre set. Han är generellt inte speciellt stabil och har svårt att bryta även sämre motståndare, det är väldigt många matcher som det blir många gem i. Det såg vi inte minst förra året där många set gick till tiebreak och sedan så hittade han ett enstaka break i andra. Jag kan inte se att han vinner denna och linan på 21.0 inte täcks!

1.69 på över 21.0 är bra och vi ska landa runt tio punkters värde!

@haegge1