Juventus Napoli

Liverpool gjorde inte jobbet igår medans Leicester City fick önskad effekt av tränarbytet. Hur mycket segern berodde på att Claudio Ranieri inte fanns kvar på bänken eller att spelarna steppade upp både ett och två steg låter vi vara osagt. Nya tag ikväll när det är dags för semifinal i den italienska cupen mellan de båda topplagen Juventus och Napoli. Juventus Stadium är spelplatsen och kvällens spel hittar du hos Expekt!

 

Juventus förlorar inte hemma

Segern mot Empoli i helgen innebar att Juventus vunnit sina 30 senaste matcher på Juventus Stadium. Ett facit som få andra lag i den europeiska toppfotbollen kan visa upp. Dags för match numer 31 ikväll när Napoli kommer på besök och det ska bli intressant att se vad Maurizio Sarris lag kan åstadkomma mot hemmastarka Juventus.

Inga skador i Juventus-lägret att ta hänsyn till utan det är starkast möjliga lag som radar upp sig mot Napoli. Fronttrion med Dybala, Higuain och Mandzukic vet vi alla vad dem är kapabla till och det gäller för Napoli att vara uppmärksamma ifrån matchminut ett.

Hos Napoli saknas ytterbacken Elseid Hysaj till följd utav en avstängning, i övrigt förväntas Milik ta plats i anfallet på Dries Mertens bekostnad. Bortalaget i kvällens match åkte på en tung 2–0 förlust i helgen mot Atalanta vilket betydde att man tappade viktiga poäng i jakten på Roma i ligan.

Även om det är en cupmatch med allt vad det innebär så kan vi räkna med två lag som kommer göra allt för att vinna ikväll. Rivaliteten lagen emellan tillsammans med det faktum att det är semifinal kommer göra att vi får se många heta dueller. Juventus har ett psykologiskt övertag gentemot Napoli i och med att man är så starka som man är på hemmaplan. Hemmasegern går just nu att spela till 1.70 gånger insatsen och med tanke på den svit Juventus sitter inne med så testas det spelet med en insats tillsammans med Båda lagen gör mål till 2.05.

 

Kvällens spel:

Juventus vs Napoli (1) 1.70@Expekt

Juventus vs Napoli BLGM 2.05@Expekt