UFC Sweden är en stor kampsportstävling som äger run i Globen den 6 april 2013 och hos Unibet har du chans att vinna biljetter till dig och en vän.

Såhär gör du för att delta i tävlingen

  • Gå till Unibet Odds och anmäl dig till tävlingen.
  • Spela för minst 50 kronor i Unibets oddslobby. För var 50:e krona du spelar för får du en lott till dragningen. Du kan som max samla på dig tio lotter.Alla spel räknas, både spel i förväg och livespel. Välj själv om du vill satsa via datorn eller direkt i mobilen.

Tävlingsperioden satte igång fredagen den 8 mars och pågår till söndagen den 24 mars.

Vad kan jag vinna?

  • Unibet kommer att dra tre vinnare som var och en får 2 biljetter till UFC Sweden. Om du vinner kan du alltså bjuda med en vän som sällskap i Globen. Observera att vinsten endast består av biljetter till galan, ni måste själva bekosta resa och andra kringkostnader.
  • Unibet kommer dessutom att dra sju vinnare som belönas med 500 kronor var. Om du vinner sätts pengarna in direkt på ditt konto hos Unibet och de har inget omsättningskrav utan kan tas ut när som helst.

Dragningen sker måndagen den 25 mars.

UFC i Globen den 6 april 2013

Förra årets UFC-gala i Sverige blev en stor succé, och i år kommer Unibets ambassadör Alexander Gustafsson att möta Gegard Mousasi i huvudmatchen. Dessutom kommer det att hållas en lång rad sidomatcher där bland annat svenskarna Akira Corassani och Reza Madadi kommer att delta.

Glöm inte att anmäla dig!

Det är endast satsningar du gör efter att du anmält dig till tävlingen som kan ge dig lotter, så anmäl dig direkt för att inte riskera att glömma bort det och gå miste om lotter.