atg i mobilenNu börjar ATG visa direktsända trav- och galopptävlingar direkt i mobilen helt gratis, och loppen går att se både i smartphone och på surfplatta.

”Det här har våra kunder väntat på. Det blir så mycket roligare att se loppen live,” säger ATG:s försäljningschef Kent Öhlander. ”Det traditionella tv-tittandet minskar, fler och fler använder mobilen och datorn i stället. Nu när vår Live-tjänst blir gratis ger vi alla möjlighet att följa vår fantastiska sport hur och när de vill.”

Cirka 30 lopp kommer att visas gratis varje dag i snitt, och det kommer att finnas lopp att se varje dag utom julafton.

”Som en extra bonus får du också värmningar, provstarter, tips och analyser samt resultat,” säger Kent och tillägger att det blir en ökad spelupplevelse för kunderna med spänning före, under och efter loppen.

Såhär gör du får att se trav- och galopp gratis i din mobil

För att kunna se loppen gratis måste man vara kund hos ATG. Att bli kund hos ATG är helt gratis och du kan enkelt registrera dig online på ATG:s sajt. Sajten går att nå både via vanlig dator, på smartphone och på surfplatta. (För mobiler som kör iOS, gå till iphone.atg.se. För mobiler som kör Android, gå till android.atg.se.)

När du väl har blivit kund hos ATG kan du se loppen helt gratis. Ingen ytterligare registrering krävs.

Vill du ha HD-kvalitet?

För den som vill kunna se trav- och galopp i HD-kvalité erbjuder ATG paketet Live Premium. I detta paket ingår även tillgång till gamla lopp via lopparkivet.

Live Premium kostar normalt 99 kronor / månad, men just nu går det att köpa tre månader för 149 kronor. Mer information om Live Premium hittar du på ATG:s sajt.