Insatserna brukar vara höga när Real Madrid och Barcelona möts, men denna helg ligger troligen ligatiteln i potten i El Clásico. Du kan se matchen livestreamad hos Unibet kl. 22.00 på lördag, helt gratis.

Real Madrid har haft en fin säsong på hemmaplan. Laget har vunnit samtliga 15 hemmamatcher och gjort otroliga 50 mål. Hos Unibet står ettan i 2,45 gånger pengarna inför mötet med ärkerivalen. Men Barcelona är inte några mesar på bortaplan direkt - Messi & Co har bara förlorat en bortafight den här säsongen, vilket också är lagets enda förlust under i ligan 2009/2010. Tror du att Barca fixar tre poäng i Madrid ger det 2,75 gånger pengarna.

Senast lagen möttes var i november på Camp Nou och då avgjorde en viss Zlatan Ibrahimovic med matchens enda mål. När Real och Barca möttes på Bernabeu förra säsongen vann bortalaget med hela 6-2! Så Barcelona har haft fina reslutat i El Clásico de senaste mötena men historiskt sett är Real klart dominant och har bara förlorat 15 gånger av 79 möten på hemmaplan.

I centrum inför lördagens drabbning står en liten man med magiska fötter -  Lionel Messi, världens bästa spelare just nu, och efter senaste uppvisningen mot Arsenal kanske han är den bäste genom tiderna. Argentinaren har stått för 26 mål på 27 matcher, Reals försvarare kommer garanterat få en svettig afton. Att Messi gör matchens första mål ger 6,00 och att han gör mål överhuvudtaget ger 2,10. Men i Real finns en herre som inte är mycket sämre målmässigt, anfallaren Higuain har gjort 24 mål på 24 matcher. Han står i 6,50 som första målskytt och 2,20 som målskytt i matchen.

Unibet erbjuder ett stort utbud av odds före matchen börjar och ett brett utbud av liveodds medan matchen pågår. Vilka gör nästa mål? Hur många mål blir det i matchen? Antal hörnor? Det är några av de odds du kan spela på i Unibets livebettingklient under tiden matchen livestreamas direkt från Santiago Bernabeu.

Unibet kommer att sända samtliga matcher från Primera División säsongen ut.