Populära pokersajten PokerStars har just nu en kampanj för dig som gillar NHL-hockey. De tänker skicka ett antal pokerspelare till New York i några dagar för att träffa hockeylegenden Mats Sundin och titta på NHL-hockey i deras VIP-lounge i Madison Square Garden.

Prispaketen i kampanjen, som heter ’Meet Mats’, inkluderar flyg från Stockholm till New York, 11-14 december, med tre nätter på ett av Manhattans lyxhotell, biljetter till PokerStars VIP lounge i Madison Square Garden för NHL-matchen mellan New York Rangers och Carolina Hurricanes, och dessutom får vinnarna träffa Mats Sundin både före, under och efter matchen. Det här är en upplevelse som inte kan köpas för pengar.

Kval pågår tills 7:e december och ser ut så här:

  1. ‘Meet Mats – Aftonbladet.se Freeroll’ går kl. 19.00 CET varje kväll. PokerStars lägger till $500 extra i prispotten och topp 5 vinner en plats till veckofinalen.
  2. ‘Meet Mats $2.20 Satellite [Sweden]‘* går varje dag kl. 19.45 CET, och betalar ut en plats till finalen för varje $11 i prispotten.
  3. ‘Meet Mats $11 Final [Sweden]‘* spelas söndagar kl. 17.00 CET. Samtliga inköp på $11 betalas ut som prispengar till topp 20%. PokerStars lägger dessutom till ett prispaket till ‘Meet Mats’ för vinnaren!

Anmäl dig till turneringarna i PokerStars lobby, under fliken Turnering > Regional.