handbollOnsdagen den 18 december 2013 är det dags för GUIF att drabba samman med Malmö i Eskilstuna Sporthall, och du kan följa matchen direkt hos Svenska Spel på nätet.

Svenska Spel har satsat hårt på elitseriehandboll den här säsongen och visat både herr- och damhandboll i direktsändning. För att kunna se matcherna räcker det med att man är inloggad hos Svenska Spel. Har du inget konto hos Svenska Spel kan du snabbt och enkelt skaffa ett, helt gratis. Man behöver inte satsa pengar på en match för att få se den.

Logga in och gå sedan till Oddset Live för att följa elitseriematchen GUIF-Malmö direkt nu på onsdag kväll, med start klockan 19:00. Välj själv om du vill titta i datorn, på smartphone eller på surfplatta.

Svenska Spel tror på hemmaseger

Hemmalaget GUIF är favorit hos Svenska Spel, med oddset 1,45. (Oddsen är semifasta och kan ändras.) GUIF har vunnit åtta raka matcher mot Malmö i Eskilstuna, och har alltid lyckats göra 30 mål eller mer!

Värt att tänka på är dock att Malmö är inne i en bra period just nu, och de har inte förlorat någon match sedan den 18 november. Oddset för Malmö-seger ligger på 3,30 hos Svenska Spel. (Oddsen är semifasta och kan ändras.)

Att satsa pengar på vem som kommer att vinna är bara en av många spelformer som finns tillgängliga hos Svenska Spel. Du kan till exempel satsa på Över/Under och Handicap. Spelstopp inträffar klockan 18:59 på onsdagen.

Mer information hittar du hos Svenska Spel.