Betsafe Manchester City resaBetsafe fortsätter att lotta ut resor till högprofilerade matcher i den europeiska toppfotbollen och den här gången är det mötet mellan Manchester City och CSKA Moskva i Champions League som gäller. Matchen spelas den 5 november på Etihad i Manchester och Betsafe har inte mindre än fyra paket för två personer att lotta ut.

Omsätt 1000 kr på odds för att delta

Betsafes utlottningar av fotbollsresor är aldrig komplicerade och för denna kampanj har man inte gjort något undantag. Först ska du anmäla dig. Nästa steg är att placera spel på odds till en totalsumma om minst 1000 kr före midnatt måndagen den 27 oktober. Lägsta möjliga odds för att insatserna ska kvalificera är 1.25.

Om du inte är medlem på Betsafe kan du ta del av en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr på din första insättning. Så fort pengarna har landat på kontot kan du börja spela för att tjäna ihop till din lott till dragningen.

Dragningen sker sedan på tisdagen den 28 oktober och de fyra vinnarna meddelas dagen därpå.

Flyg, hotell och VIP-behandling

Betsafe har lagt beslag på en VIP-box på Etihad och här bjuds de fyra vinnarna med deras resesällskap på både mat och dryck samt lite annat skoj. Flyget betalar Betsafe givetvis, två hotellnätter för två personer likaså.