Liverpool månadens match ComeOnNy månad, ny utvald match med Liverpool på Anfield i regi av ComeOn. Du kanske känner till att ComeOn under två säsonger framåt är Liverpool FC:s bettingpartner för Skandinavien? Med detta samarbete kan ComeOn bjuda på lite extra smått och gott för de spelare vars hjärtan slår lite hårdare för Rodgers mannar. En sak ComeOn har sparkat igång inom ramen för samarbetet är kampanjen ”Månadens match”. Första gången kampanjen anordnades var det biljetter till Liverpools ligapremiär mot Southampton som låg i potten och förra gången kunde två spelare inkassera två matchpaket vardera till Liverpool–Everton. Den här gången är det inte lika glamourösa Hull som står för motståndet på Anfield i månadens match. Men, en tripp till Liverpool och Anfield är inte fy skam, oavsett motstånd.

Två matchpaket för två personer att vinna

Månadens match är en ganska okomplicerad kampanj i vilken priserna lottas ut bland de spelare som har kvalificerat sig. För att ha chansen att vinna ska du först registrera dig och sedan utföra två ”utmaningar”, nämligen:
1. Placera ett kombinationsspel (dubbel, trippel, etc.) med matcher från Premier League till och med den 30:e september. Insatsen måste vara på minst 100 kr och totaloddset måste vara på minst 3.00.
2. Placera 100 kr på ”exakt resultat” i matchen Liverpool–Ludogorets (Champions League) som spelas på Anfield den 16:e september. Spelet måste placeras som en singel och lägsta kvalificerande insats är 100 kr.

När du har gjort detta är det bara att hålla tummarna för att ditt användarnamn plockas upp ur den digitala tombolan. Om du vinner tar du hem ett förstklassigt pris. I matchpaketet ingår nämligen en resebudget på 13 000 kr och två biljetter till Liverpool–Hull som spelas lördagen den 25:e oktober. Du bokar resa och boende själv, men ComeOn hjälper till med rekommendationer.