Fotbollsresa Liverpool Man CityDet är dags för ComeOn att i samarbete med Liverpool FC lotta ut årets första matchpaket till en match med Liverpool på Anfield. Den här gången är det Manchester City som står för motståndet (28 februari) och ComeOn har två matchpaket att lotta ut.

I varje matchpaket, som gäller för två personer, ingår:

  • 2 biljetter till matchen Liverpool – Manchester City på Anfield
  • 13 000 kr för att täcka kostnader för flygresa, transfers och hotell (blir det något över får vinnaren självklart behålla pengarna)

Det kan vara lite knepigt att ordna med flyg och boende helt på egen hand, men som tur är kan ComeOns alldeles egen ambassadör i Liverpool hjälpa till med det mesta.

Så här tävlar du om matchpaketet

Det är två steg du ska uppfylla för att ha chans att vinna ett av de två matchpaketen till Liverpool – Manchester City. Steg 1 är att anmäla dig till kampanjen. Det gör du på kampanjsidan som du enkelt hittar till via förstasidan. Steg 2 är att spela på Premier League-odds till en summa på minst 500 kr mellan 1-31 januari. Det är allt! Sedan är det bara att vänta vid telefonen och kolla e-posten med jämna mellanrum. ComeOn kommer att meddela de två vinnarna inom 7 dagar efter kampanjperiodens slut.