Ikväll inleds kvartsfinalerna i ishockeyns SM-slutspel i Elitserien. Unibet arrangerar i samband med slutspelet en tävling där du har chansen att vinna resa och biljetter till semifinalerna, bronsmatchen och finalen i Ishockey-VM 2009 som spelas i Bern den 8-10 maj.

Med början idag, torsdagen den 5 mars, och så länge SM-slutspelet pågår har du möjligheten att ta hem priset. Det gäller att ha bäst återbetalning på ditt oddsspel på SM-slutspelet, dvs du måste vinna mest i förhållande till insats. Insatsen är begränsad till exakt 50 kr för varje enskilt spel. Det krävs alltså ingen stor plånbok för att delta, bara att du prickar in högsta oddset.

Du får kombinera spel hur du vill, men bara spel på SM-hockeyn räknas i tävlingen. Varje spel om 50 kr räknas enskilt för sig och du kan naturligtvis lägga hur många spel om 50 kr som du vill. Den spelare som har högst återbetalning på ett enskilt spel, t ex att man prickar in ett odds på 90 gånger pengarna och ingen annan lyckats med det, vinner priset.

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till jonas.bjorklund@unibet.com. Glöm inte att ange ditt användarnamn hos Unibet. Skriv ”Hockey” i ämnesraden. Det räcker med att du skickar ett mejl när du lägger ditt första spel.

I förstapriset ingår flyg ToR till Bern, boende på Hotel Kreuz och matchbiljtter till semifinalerna, bronsmatchen och finalen i Ishockey-VM den 8-10 maj 2009! Detta gäller dessutom för två personer så du slipper åka själv.

4 glada andrapristagare får 500 kr var.

DU kan läsa mer hos Unibet.

Lycka Till!