kampanjbild betsafeJust nu får alla svenska spelare som öppnar konto på Betsafe Poker en turneringsbiljett värd $5,50 som kan användas för valfritt turneringsinköp. Förutom detta utdelas även en fet sign-up bonus.

Allt du behöver göra för att få $5,50-biljetten är att registrera dig på Betsafe Poker. Sedan måste du ansöka om din biljett genom att ange bonuskoden FREETICKETSE i sektionen ”Tillgängliga bonusar” under sidan ”Mitt Pokerkonto”. Senast 30 dagar efter du har registrerat dig måste du ansöka om biljetten för att erbjudanden inte ska förverkas.

För att kunna använda biljetten måste du tjäna in 1 Player Point – för detta krävs endast att du spelar en eller ett fåtal händer om riktiga pengar på Betsafe.

Erbjudandet gäller tills vidare. Vad du ska tänka på är att gratisbiljetten måste användas för en turnering som exakt matchar dess värde (inköp+avgift). Den måste också användas senast 60 dagar efter den frisläppts.

För att vid sidan om detta få en sign-up bonus anger du en bonuskod i samband med att du registrerar dig – se vilka olika sign-up bonusar det finns att välja mellan på hemsidan.