Den 26 april startar en tävling hos Mr Green Casino där vinnaren kommer att få åka till Monaco för att uppleva Grand Prix på VIP-plats.

Tävlingen hos Mr Green kommer att bestå av flera deltävlingar och via dem kan du skaffa dig lotter till den stora dragningen då det avgörs vem som får en resa för två personer till Monaco, boende på 5-stjärningt hotell, VIP-platser till Grand Prix samt en lyxig trerättersmiddag.

Tävlingen sätter som sagt i gång den 26 april och slutar först den 17 maj 2012. Mer information kommer att anslås hos Mr Green när vi kommer närmare tävlingsstarten, så glöm inte bort att kika in.

Tävlingen är endast öppen för Mr Greens spelare. Om du inte redan är medlem hos Mr Green behöver du alltså bli det för att kunna delta. Just nu får du inte bara 100% matchning upp till 1000 kronor när du gör din första insättning utan dessutom 10 gratissnurr på slotmaskinen StarBurst. Registrera dig nu.

Grand Prix de Monaco
Grand Prix de Monaco är ett Formel 1-lopp vars historia går tillbaka ända till år 1929 och det är det enda lopp i Formel 1-cirkusen som fortfarande körs helt på allmän väg. Det är ett av de mest prestigefyllda loppen inom sporten och har alltid omgärdats av mycket glamour. Monaco ligger inklämt på en bergssida intill Medelhavet vilket innebär stora höjdskillnader under loppet, och förarna måste också kunna hantera snäva kurvor och en tunnel (!).