En av årets hetaste matcher i England spelas på Stamford Bridge den 19 december. Tidig seriefinal när ett obesegrat Manchester U besöker regerande mästarna Chelsea. Nu ger Unibet dig chansen att se matchen på plats genom en tävling i livebetting.

Unibet kommer att hålla nio kval, där Livebetting på ”Dagens Match” är avgörande. Spelaren med bäst återbetalning på dagens match den dagen går till finalen den 29 november då det gäller att spela Live på El Clásico.

Stamford Bridge är hem åt regerande mästarna Chelsea. Denna toppmoderna arena tar in dryga 42.000 åskadare och den 19 december kan du och en vän vara i skaran som får bevittna toppmötet Chelsea-Manchester United.

Det du behöver göra för att vinna resan är att visa att du är grym på Livebetting. Från den 20 till och med den 28 november kommer vi hålla en kvaltävling dagligen. Den spelare som har bäst återbetalning i Livebettingklienten på ”Dagens Match” kvalificerar sig till finalen den 29 november då det gäller att ha så bra återbetalning som möjligt på Real Madrid-Barcelona. Totalt får vi alltså nio finalister. 

Minsta insats per kvaltävling är 5×10 kr. Du måste alltså lägga minst fem spel under en kvaltävling för att ha en chans att ta dig till final. Det finns inget tak för hur mycket du får spela för eller hur många spel du får lägga, men minimum är fem spel á 10 kr. Det är sedan din sammanlagda insats på matchen i Livebetting-klienten som ligger till grund för ditt resultat.

Har du t ex lagt sex spel á 20, total insats 120 kr, och totalt vunnit 240 kr blir din återbetalningsprocent 200% och detta är ditt resultat som du tävlar med. Det går inte att komba då det endast gäller en match men cash-in går alldeles utmärkt att göra.

Schema ”Dagens Match”
20 november – 20.45 Milan-Fiorentina (Unibet-TV)
21 november – 17.00 Fulham-Manchester City (Viasat Fotboll)
22 november – 21.00 Sunderland-Everton (Viasat Fotboll)
23 november – 20.45 Auxerre-Milan (Viasat Fotboll)
24 november – 20.45 Glasgow Rangers-Manchester United (Viasat Fotboll)
25 november – 19.00 HV71-Linköping (Canal+Sport 1)
26 november – 20.30 Mainz-Nürnberg (Eurosport 2)
27 november – 16.00 Manchester United-Blackburn (TV10)
28 november – 17.00 Tottenham-Liverpool (Viasat Fotboll)
Final – 21.00 Real Madrid-Barcelona (Unibet-TV)

ÄR du redan kund hos Unibet kan du anmäla dig genom att skicka ett mejl till jonas.bjorklund@unibet.com och glöm inte att ange ditt användarnamn hos Unibet. Skriv ”Stamford Bridge” i ämnesraden. Det räcker med att du skickar ett mejl när du deltar i din första deltävling för att vara med ända till finalen.

Har du inte redan ett konto hos Unibet så måste du först registrera dig och sedan skicka ovanstående e-mail. Registrera dig genom att först klicka här och sedan klicka på den röda knappen till höger på Unibets webbsajt.

Samtliga vinnare kommer att kontaktas och presenteras på hemsidan. Du som kvalar in fredag, lördag, söndag kommer att kontaktas, och presenteras, följande måndag.

Se det här som en försmak av Livebetting-SM 2010 som kommer att gå av stapeln i början av december. En ny svensk mästare ska koras och uppvärmningen börjar härrmed. Mer info om Livebetting-SM 2010 kommer inom kort!