Nordicbet la liga kampanjI den näst sista omgången av La Liga för säsongen reser FC Barcelona till huvudstaden för att ta sig an Atlético Madrid. Matchen är ett härligt toppmöte i sig, men det finns också en liten extra krydda i och med att resultatet kan vara utslagsgivande för var i Spanien ligasegern hamnar. Stannar den kvar i Madrid eller kniper Barcelona tillbaka den?

NordicBet har lagt beslag på totalt 10 biljetter till stormatchen på Vicente Calderón i Madrid och man har dessutom knåpat ihop tio resepaket. Det vore ju snålt att tvinga vinnarna att stå för resa och hotell själva! Det är totalt fem vinnare som får ta med sig varsin vän på ett äventyr för livet.

Spela på odds och samla på lotter

De fem vinnarna kommer att dras i ett lotteri och din uppgift, i det fall du vill ha chansen att vinna en resa till Madrid, är att spela på odds minst en dag under kampanjperioden (fram till 30 april). Du tjänar en lott för varje dag som du spelar ett kombinationsspel (minst två matcher och endast fotboll) till en insats på minst 100 kr. Eftersom du inte kan samla på dig fler än en lott per dag gäller det att du är lite mer aktiv lite mer frekvent under kampanjperioden. Det absolut första du ska göra är emellertid att anmäla dig till kampanjen. Innan du har gjort det räknas inte dina spel.

I respektive resepaket ingår följande:

  • Flyg tur och retur
  • Tre nätter i dubbelrum på fyrstjärnigt hotell
  • Biljetter (långsidan) till Atlético Madrid – FC Barcelona på Vicente Calderón

Om du vinner kommer du att få reda på det per telefon strax efter dragningen den 4 maj.