nfl-londonNu är det dags för NFL Pre-season, och den 29 september kommer Minnesota Vikings och Pittsburgh Steelers att bege sig till London för att möta varandra i en match på Wembley Stadium. Betsafe har resepaket att dela ut!

Att två NFL-lag spelar i Europa är förstås härligt för alla fans av amerikansk fotboll som råkar befinna sig på den här sidan av Atlanten, och nu har du chans att vinna en VIP-resa till London för att se matchen på plats på Wembley.

Det är Betsafe som har resepaket att dela ut, och för att delta i tävlingen gäller det att göra en satsning hos Betsafe som innehåller en match från Premier League eller NFL. Varje vecka till och med den 9 september kommer de två spelare som vinner med högst odds att gå vidare till finalen och belönas med €100.

Den 9-16 september blir det dags för de tio finalisterna att kämpa mot varandra i en särskild Högsta Oddset-tävling hos Betsafe. Två spelare kommer att vinna varsitt resepaket till London. Varje resepaket gäller för 2 personer, så om du vinner kan du ta med dig en vän som resesällskap.

Här nedanför i tabellen kan du se vilka sex personer som vunnit under de tre första veckorna av kampanjen, och till vilket odds.

Vecka Vinnare Odds
1 Erno N.   37.30
1 Timothy J.B.   12.18
2 Christian H.A.   70.92
2 Nikolas B.F.   69.74
3 Henrik A. 306.08
3 John S. 101.36

För mer information om tävlingen, gör ett besök hos Betsafe!