nfl-londonNu är det dags för NFL Pre-season, och den 29 september kommer Minnesota Vikings och Pittsburgh Steelers att bege sig till London för att möta varandra i en match på Wembley Stadium. Betsafe har resepaket att dela ut!

Att två NFL-lag spelar i Europa är förstås härligt för alla fans av amerikansk fotboll som råkar befinna sig på den här sidan av Atlanten, och nu har du chans att vinna en VIP-resa till London för att se matchen på plats på Wembley.

Det är Betsafe som har resepaket att dela ut, och för att delta i tävlingen gäller det att göra en satsning hos Betsafe som innehåller en match från Premier League eller NFL. Varje vecka till och med den 9 september kommer de två spelare som vinner med högst odds att gå vidare till finalen och belönas med €100.

Den 9-16 september blir det dags för de tio finalisterna att kämpa mot varandra i en särskild Högsta Oddset-tävling hos Betsafe. Två spelare kommer att vinna varsitt resepaket till London. Varje resepaket gäller för 2 personer, så om du vinner kan du ta med dig en vän som resesällskap.

Här nedanför i tabellen kan du se vilka sex personer som vunnit under de tre första veckorna av kampanjen, och till vilket odds.

VeckaVinnareOdds
1Erno N.  37.30
1Timothy J.B.  12.18
2Christian H.A.  70.92
2Nikolas B.F.  69.74
3Henrik A.306.08
3John S.101.36

För mer information om tävlingen, gör ett besök hos Betsafe!