Joachim ”Pim-Pim” Johansson har gjort en tillfällig comeback här i Stockholms ATP turnering, han går in i kval finalen emot Damir Dzumhur, om ”Pim-Pim” spelar som han har gjort så ska inte Damir vara något problem för Johansson i kval finalen.

  • Matchen : Joachim Johansson v Damir Dzumhur
  • Liga : ATP Stockholm
  • Speltips : Johansson att vinna med 2-0 i set
  • Odds : 2.10 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 14.00

Joachim ”Pim Pim” Johansson håller på med en tillfällig comeback här i Stockholm, lite pinsamt för svensk tennis att spelare som inte har spelat på två år kommer tillbaka och är Sveriges bästa tennis spelare, nog om det nu. Pim Pim var som bäst rankad 9:a i världen när han var som mest aktiv och han var känd som en otroligt bra servare och en spelare som spelade med otroligt tunga grundslag. Han har visat upp bra spel trots sitt två års långa spel uppehåll. Han har själv sagt att det känns bra, han säger dock att han gynnas av snabbare matcher då det var längesen han spelade så mycket på så kort tid. Han har slagit ut Chvojka med 2-0 i set och sedan en otroligt meriterande seger emot en av Challenger tourens bästa inomhus spelare Mathias Bachinger med 2-0 i set, väldigt stabilt. Han ska gå in och möta en spelare som inte håller samma mått som Bachinger och nu när tennis veckan börjar på riktigt kommer han ha en bra publik i ryggen och då ska inte Damir vara något större hot.

Damir Dzumhur ifrån Bosnien är en spelare som gör sin första kval final till en ATP turnering i år och har chans på att kvala in till sin första ATP turnering i karriären. Damir är en spelare som trivs allra mest på gruset på Challenger touren, det är där han plockar flest av sina ATP pinnar som han har. Han har visat i sina två första matcher att han har problem här på golvet i Kungliga tennishallen, Garanganga tog ett set av honom och pressade honom extremt hårt, Arvidsson vann lika många bollar som returnerare som Dzumhur och matchen skulle inte ha avgjorts i två raka set. Damir kommer få problem med Johanssons serve om han fortsätter att returnera lika dåligt och Johansson kan få komma och styra och ställa väldigt mycket i denna matchen.

Jag tror att Joachim Johansson har en bra chans till att vinna i två raka set och då anser jag att 2.10 är ett spelvärt odds.

Lycka till!

/Lidde