Pokerlegenden och Expekts pokerambassadör Scotty Nguyen gör comeback på den stora pokerscenen när han ställer upp i EPT Barcelona med start på fredag. Vi såg honom senast i WSOP i år, då han vållade rubriker. Du kan även spela mot honom online ikväll 2/9 kl. 19:30 hos Expekt poker.

-”Jag är där för att vinna och att hämta hem pengarna, baby.”, säger Scotty om EPT Barcelona.

Scotty Nguyen är van att sätta press på sig själv. Innan WSOP den här sommaren sa han att han skulle sluta om han inte spelade in fyra miljoner dollar. Ett utspel som vållade stora rubriker i pokervärlden. Nu gick det inte alls som Scotty hade planerat. Han åkte ut tidigt i main event och var långt från de stora pengarna i de andra turneringarna.

-”Mitt löfte gjorde att mitt spel låste sig. Jag hade det i bakhuvudet hela tiden och blev påmind av andra var jag än var. Det gick inte bra i WSOP men jag ångrar inte mitt utspel. Mitt mål var att spela hem de pengarna.”

-”Det gick inte och nu laddar jag om efter en fin sommar. Jag ser verkligen fram emot att spela EPT i Barcelona och mitt enda mål är att vinna turneringen.”

Pokerlegenden och forne världsmästaren Scotty Nguyen är pokerambassadör på Expekt och kommer också att spela WSOP Europas main event i London i slutet av september.

Före EPT i Barcelona kommer Scotty också att spela en onlineturnering onsdag den 2 september kl 19.30, “Scotty’s $10,000 Added”.