Playoff till VM närmar sig med stormsteg och under torsdagen är det två matcher som spelas. I Belfast tar Nordirland mot Schweiz i det första mötet i ett dubbelmöte om vem som ska spela fotbolls-VM i Ryssland 2018. Nordirland är medvetna att man är underdogs och måste få med sig ett bra resultat inför den tuffa bortamatchen som väntar i Basel 3 dagar senare.

Även om Schweiz är favoriter är det ingen himmel som väntar i Belfast. Nordirland har imponerat stort på hemmaplan under kvalet och gick rent sånär som mot Tyskland som var det enda laget som vann samtliga matcher under kvalet.

Schweiz ett av kvalets bästa lag

Rent gick även Schweiz de nio första matcherna i kvalet och när laget åkte till Portugal i sista omgången stod man på maximala 27 poäng. Ronaldo och grabbarna hade dock andra planer och vann sista matchen vilket gjorde att båda lagen hamnade på 27 poäng. Då Schweiz hade en sämre målskillnad får den rika nationen nu hoppas man lyckas kvala in bakvägen.

Matchen känns ganska oviss på förhand även om Schweiz är favoriter men fansen i Belfast kommer lyfta fram sina grönvita hjältar. Vi hoppas Will Griggs-låten kommer sjungas högt över landet och under EM i Frankrike 2016 var Nordirlands fans en av mästerskapets absolut största behållningar.

Hämta bonus

Då returmatchen spelas tre dagar senare kommer det vara full fart från Nordirland som måste ha ett bra resultat inför den tuffa bortamatchen i Schweiz.

Oddsa på matchen hos Nordicbet

Vill du oddsa på matchen mellan Nordirland – Schweiz eller någon annan match kan du göra det hos Nordicbet. Det svenska etablerade spelbolaget har riktigt bra odds på massvis med sporter och du kan oddsa både live och pregame. Om du inte redan är medlem kan du ta del av en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr. Men det roliga slutar inte där. Du kan även få ett riskfritt spel på 250 kr när du skapar ett nytt konto hos spelbolaget. En välkomstbonus är ett perfekt sätt för dig att prova på spelbolaget och dess spelutbud utan att för den sakens skull riskera enbart dina egna pengar.

NordicBet erbjuder bäst odds ända ner till Division 5!