scarryfriendsScary Friends är en ny slotmaskin med monstertema från spelutvecklaren Rabcat. Scary Friends distribueras av Microgaming, men än så länge är det få nätcasinon som erbjuder detta underhållande lilla spel. Två viktiga undantag är Play Hippo och Betsafe, där du kan stifta närmare bekantskap med de underfundiga små monstren i Scary Friends.

Temat för Scary Friends är lagom skräckinjagande monster från yttre rymden. De finns fem olika monster på hjulen, och när man spelar Scary Friends har man dessutom sällskap av en stor hårig best som håller sig utanför hjulen och är mycket snyggt animerad med 3D-känsla.

Scary Friends har vildsymbol, det går att erhålla free spins och du kan komma till ett bonusspel. Vildsymbolen kan ersätta vilken vanlig symbol som helst, däremot inte spridningssymbolen eller bonussymbolen.

För att trigga free spins måste du få minst tre spridningssymboler samtidigt.

Scary Friends har fem hjul och 25 spellinjer, och det finns bara nio symboler att hålla ordning på totalt.

Vilket monster väljer du?

Bonusbanan kräver tre bonussymboler för att sätta igång. Du får se fyra monster som är fastspända vid en snurrande mekanism, och nu gäller det att tippa vilket monster du tror kommer att lyckas hålla sig kvar längst. Högsta vinst under bonusbanan är €25 000!

En slot med låg varians

Scary Friends är en slot med låg varians. Med detta menas att man är mer trolig att vinna lite och ofta än att få till några rejäla storvinster mer sällan. En av anledningarna till att det är så lätt att vinna på Scary Friends är att vissa vinster betalar ut för symbolkombinationer som bara består av två stycken symboler.