Expekt High Odds challengeExpekt har dragit igång en intressant kampanj som ger lite extra krydda till spelandet för dig som tycker om att knåpa ihop större kuponger med flera oddsval och höga odds. Varje vecka betalar Expekt Odds nämligen ut 500 kr till de spelare som lyckas pricka högst vinnarodds på sina kuponger. 500 kr kanske inte upplevs som någon jättevinst, men pengarna är ju en bonus på dina redan förhoppningsvis stora oddsvinster och gratispengar är ju aldrig fel!

Det första du ska göra för att delta i kampanjen är att anmäla dig. Det gör du enkelt på kampanjsidan när du är inloggad. Sedan är det bara att placera en eller flera kuponger med minst två stycken oddsval till en sammanlagt insats på minst 10 kr. Om ditt spel sitter är det bara att hoppas på att ditt vinnarodds är bland de fem högsta under veckan. Lätt som en plätt!

Expekt belönar de fem mest framgångsrika spelarna med 500 kr vardera. Pengarna är i form av bonuspengar som har ett omsättningskrav på sex gånger till odds på minst 2.00. Kampanjen pågår fram till torsdagen den 14 augusti.

1000 kr riskfritt på Expekt

För att delta i kampanjen måste du givetvis vara medlem på Expekt. Som ny medlem får du ett riskfritt spel på upp till 1000 kr när du börjar spela. Det hela fungerar enligt följande:
1. Registrera ett spelkonto
2. Gör en insättning
3. Placera ett spel på odds med minst tre utfall (till exempel 1X2 i fotboll)
4. Vinner du, så grattis!
5. Förlorar du, får du tillbaka hela insatsen upp till 1000 kr i form av riktiga pengar.