Redbet king of oddsRedbet inleder den europeiska fotbollssäsongen med en trevlig kampanj som man har döpt till King of Odds. Kampanjen startar nu i september och vi förmodar att den kommer att löpa månadsvis fram tills det att ligorna avslutas i maj/juni 2015.

Konceptet bakom King of Odds är enkelt. Din uppgift är att knåpa ihop kuponger med så höga totalodds som möjligt och sedan hålla tummarna för att alla oddsval sitter som de ska. Om du lyckas placera dig inom topp 5 på leaderboarden vinner du en del av en pott på 500 euro i bonuspengar enligt följande:
1. 250 euro
2. 100 euro
3. 75 euro
4. 50 euro
5. 25 euro

Du behöver inte registrera dig för kampanjen i särskild ordning utan varje kupong räknas direkt efter att du har skickat in den. Det enda du ska tänka på är att lägsta möjliga insats för en kupong är 1 euro och att detta gäller för kupongen som helhet oavsett du spelar singelspel eller kombispel.

September månads tävling pågår fram till midnatt den 30:e september. Om du tar hem en vinst kommer pengarna att adderas till ditt spelkonto dagen därpå. Omsättningskravet för vinsterna är 11x till odds på minst 1.50.