På valborgsmässoafton (idag) spelar Manchester United mot Manchester City på Etihad Stadium. Det är en ödesdiger match som mycket väl kan avgöra vem som tar hem mästartiteln, eftersom segraren är garanterad en toppplacering i ligan när två matcher återstår.

Hos Bet365 firar man genom att låta både nya och befintliga medlemmar satsa 250 kronor på matchen riskfritt!

Såhär fungerar det:

  1. Du gör ett vad innan avspark.
  2. När matchen har börjat går du till avdelningen för livebetting (In-Play) och gör ytterligare ett vad.
  3. Om ditt livebettingvad förlorar får du tillbaka insatsen av Bet365, upp till storleken av det vad du gjorde innan avspark. Om du gjorde flera vad på matchen innan avspark är det den största satsningen som räknas. Taket går vid £50.

För mer information, gör ett besök hos Bet365.

Det finns massor av olika vad att göra i Bet365:s avdelning för livebetting, till exempel Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid, Nästa mål, Mål i matchen och Totalt antal hörnor.

Hann du inte med att spela på valborgsmässoafton? Häng inte läpp för det, hos Bet365 finns det alltid nya erbjudanden att dra nytta av. Varför inte skaffa dig 100% Europafotbollsbonus? Du kan få upp till 100% bonus på din utdelningen när du har placerat flervalsspel på Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga 1 eller Champions League. Placera ett flervalsspel innan avspark och se till att det består av minst tre val där du kombinerar ihop lag från en eller flera av ligorna ovan. Tripplar ger 5% bonus på utdelningen, fyrlingar ger 7,5% bonus, och så vidare, hela vägen upp till 14-val som ger hela 100 procent bonus!