BetHard

Två lag med en historia som få andra kan mäta sig med inom engelsk fotboll ställs under måndagskvällen emot varandra på anrika Anfield. Det handlar om matchen mellan Liverpool och ärkerivalen Manchester United, en match som tillhör en av de allra största i världen. Ska Jürgen Klopps frejdiga anfallsfotboll lyckas besegra José Mourinhos mer cyniska dito? Klockan 21.00 är det avspark för en av säsongens hetaste matcher!

 

Liverpool – Manchester United | Avspark 21.00

Hemmalaget kommer till kvällens match med fem raka segrar i ryggen och ett spel som sett mycket lovande ut. Med en sylvass fronttrio beståendes utav Sadio Mané, Roberto Firmino och Philippe Coutinho så har man lyckats göra 18 mål på 7 matcher, hemma på Anfield än bättre med 9 mål på 2 matcher.

Det gäller för Manchester United att hitta ett sätt att få stopp på Liverpools snabba omställningar, något som varken Chelsea, Arsenal eller Leicester City klarat av under denna säsong. Till kvällens match är det frågetecken kring Georginio Wijnaldum och Adam Lallana, om dessa inte skulle kunna starta förväntas Coutinho ta steget ner på mittfältet och Daniel Sturridge kommer in som offensiv kraft.

Manchester United har inlett säsongen något trevande och ligger för tillfället på en 7:e-plats. Inte vad man hade hoppats på efter alla dyra spelarköp man genomförde under sommaren. Zlatan Ibrahimovic och Eric Bailly har sett bra ut medans rekordvärvningen Paul Pogba fortfarande har en del att leva upp till. Enda bortfallet till kvällens match är skadade Phil Jones, utöver det så är det starkast möjliga lag som reser till Liverpool.

Spela på kvällens match hos Bethard där du just nu får över 2 gånger pengarna för en seger för hemmastarka Liverpool. Att det blir många mål när Liverpool spelar är en sak som är säker och då kan spelet över 2.5 mål vara ett alternativ, just nu ligger oddset på 1.76.