Expekt

Med över 200 matcher spelade lagen emellan så kan man lugnt säga att Barcelona och Real Madrid är två lag som känner varandra innan och utan. Rivaliteten, hettan och känslorna brukar inte sällan spela en stor roll i El Clásico som mötena så populärt kallas. Det blir det första mötet lagen emellan denna säsong där förra årets möten slutade med en seger för vardera lagen. Vem som tar det denna gång, det får vi veta klockan 16.15 på lördag eftermiddag!

 

Barcelona – Real Madrid | Avspark 16.15

31 matcher, det är så länge Real Madrid har gått obesegrade i ligaspelet. Zinedine Zidane har lyckats skapa en atmosfär kring Madrid-klubben som för tillfället gör att dem ser oerhört starka ut. Skulle laget undvika förlust i de kommande fyra matcherna så raderar man Leo Beenhaker’s rekord ifrån säsongen 1988/89 på 34 obesegrade matcher.

Barcelona befinner sig just nu i en av de djupaste svackorna klubben har vart i på länge. Det oavgjorda resultatet ifrån förra helgen när man gästade Real Sociedad gör att man nu ligger hela 6 poäng efter morgondagens motståndare i La Liga. Vinst imorgon kväll känns tvunget om man ska hänga på suveränerna ifrån Madrid. Flera spelare har spelat under sin kapacitet denna säsong så i lördagens match gäller det inte minst för firma Nyemar, Messi och Suarez att kliva fram. Alla vet vi vad den trion är kapabla till oavsett vilket lag som står på andra sidan.

Oddsen ifrån Expekt ger Barcelona favoritskapet i lördagens match. Känslan säger dock att Real Madrid ska ha en god chans till poäng emot Barcelona imorgon kväll. Som ett av Europas formstarkaste lag så känns ett odds på över tre gånger pengarna klart spelvärt, hitta lördagens spel hos Expekt!