Betfair

Söndagens fotbollsunderhållning hämtar vi ifrån Italien och Serie A med några rykande heta matcher. Inter – Juventus klockan 18.00 för att sedan runda av kvällen med toppmötet på Stadio Artemio Franchi mellan Fiorentina och Roma. Två matcher som har alla förutsättningar för att bli något alldeles extra och kanske kan vi få en fingervisning om vilka lag som har kvalitet nog att haka på de regerande mästarna Juventus i toppen. Betfair ger dig de bästa oddsen för kvällen så in och hitta dina spel redan nu!

 

Inter vs Juventus | 18.00 Stadio Giuseppe Meazza

De blåsvarta ifrån Milano tar under söndagskvällen emot de regerande mästarna Juventus hemma på anrika Stadio Giuseppe Meazza i vad som kommer att bli ett mycket intressant möte. Inter har under nya tränaren Frank de Boer öppnat ligaspelet med 4 inspelade poäng på tre matcher, något man såklart vill förbättra.

Kvällens motståndare Juventus behöver ingen närmare presentation. Man har vunnit Serie A fem år i rad och är nu på jakt efter sin sjätte raka ligatitel, något som man med största sannolikhet kommer att lyckas med. Sanningen är den att det inte finns något annat lag i Italien som för tillfället kan mäta sig med Turinlaget. Till årets säsong har man dessutom förstärkt med spelare som Miralem Pjanic och Gonzalo Higuian.

Det mesta talar för Juventus-seger i kvällens match och i skrivande stund erbjuds vi knappa två gånger pengarna för bortaseger, kanske är det läge för en insats? Spela på Betfair nu!