wonky wabbitsI free spins-erbjudandena under oktober månad var det framför allt NetEnts läskigare videoslots som var i fokus. Om du hängde med i erbjudandena förra månaden kunde du tjäna hundratals gratissnurr på bland annat Frankenstein och Blood Suckers. Det skadar aldrig med lite omväxling och det har PlayHippo tagit fasta på när man har valt ut månadens slot.

Wonky Wabbits är automaten som är i fokus för PlayHippos free spins-erbjudanden under november månad. Wonky Wabbits är en knasig och rolig videoslot som handlar om vilda kaniner som tycker att det bästa i livet är att gräva hål i hjulen för att skapa vilda symboler.

Samla över 1000 free spins

Som befintlig medlem har du fram till den 30 november chansen att samla på dig ett oöverträffat antal free spins på Wonky Wabbits. Om du maximerar kampanjen får du faktiskt inte mindre än 1280 gratis spelomgångar på Wonky Wabbits.

För att få free spins ska du först göra en kvalificerande insättning. Nästa steg är att skicka e-post till support och i ämnesraden ange den kod som gäller för respektive erbjudande. Därefter är det bara att vänta en kort stund på att kundtjänst aktiverar dina gratisrundor.

Här är de fem erbjudanden som finns att utnyttja. Du kan ta free spins-erbjudandena i vilken ordning du vill. En insättning på:

  • 300 kr ger 10 free spins
  • 500 kr ger 20 free spins
  • 1000 kr ger 50 free spins
  • 3000 kr ger 200 free spins
  • 10 000 kr ger 1000 free spins