Unibet BingoI och med att Unibet bytte plattform från Virtue Fusion till Relax Gaming stuvade man även om i utbudet av jackpottar. ”Omstuvandet” innebär bara fördelar för oss spelare eftersom det nu finns både fler och större jackpottar att spela om. Här är lite kort om nyheterna!

Fasta jackpottar

Fasta jackpottar, eller fixerade jackpottar med ett annat namn, finns i fyra av Unibets bingorum. De sträcker sig från 25 euro hela vägen upp till 1000 euro och det är faktiskt ingen omöjlighet att träffa någon av dessa. Antalet bollutrop är nämligen ganska generöst. Nedan är vad som gäller för respektive jackpott:

  • The Podium: €50-€1000 (55 utrop eller mindre)
  • The Arena: €100-€300 (60 utrop)
  • All Stars: €350 (55 utrop)
  • Grand Slam: €25 (60 utrop).

Ständigt växande jackpottar

Det är faktiskt möjligt att vinna upp till ett par miljoner genom ständigt växande jackpottar hos Unibet Bingo. För att göra det ska man självklart ha ett osedvanligt flyt, men det är onekligen lite kittlande att så stora summor finns i potten.

Det finns progressiva jackpottar för alla de tre speltyperna (75-bollars variantbingo, 75-bollars samt 90-bollars). Viktigt att notera är att jackpottarna ger vinst även om man inte skulle träffa fullt hus inom det lägsta antalet utrop. Man får helt enkelt en procentuell utbetalning av jackpottsumman även om man skulle behöva några fler utrop på sig. Viktigt att känna till är också att värdet av jackpottvinsten multipliceras med biljettpriset. Det innebär i praktiken att man måste spela för 1 euro per biljett/rad för att få maximal utdelning.