Stockholm Open hägrar och jag anser att en av spelarna står över den andra och har en toppchans!

Ryderstedt – Rieschick

Tips: Ryderstedt -2.5 games

Odds: 1.85 @ bet365

Units: 7/10

Spelstopp: 18.30 19/10

Stockholms Open är inne i sin tredje dag i huvud turneringen och den enda svensken som är med i huvud turneringen går in idag. Rieschick från Tyskland är rankad 253 i världen och Ryderstedt 273, det är ingenting när det är så ”långt” bak i rankningen.  Rieschick är en spelare som brukar hålla sig på Challenger nivå och göra det ganska dåligt, kan ta sig till andra omgången ibland. Han saknar en bra serve och det tror jag Ryderstedt kommer att utnyttja då Ryderstedt besitter ett större spel än Rieschick.

Ryderstedt som är en ganska bra servare och helt okej grundslag älskar att spela i Sverige och på Hard Court som Stockholm Open spelas på. Ryderstedt är vänsterhänt, det ställer till det för dom flesta spelarna och sedan att Ryderstedt alltid spelar riktigt inspirerat i Sverige och är i grunden en mycket bättre spelare än Rieschick. När Sverige mötte Serbien så spelade Ryderstedt mot Trocki (rankad 11 då) tog han ett set och gjorde det riktigt bra!

Det som gör att jag fastnar för detta spelet är att detta är Rieschicks första ATP match så han kommer komma ut med mycket nerver och sedan att man möter en Ryderstedt som alltid spelar bra i Sverige.

Matchen visas på SVT.

Ryderstedt -2.5 games runt ca 1.90 på alla sidor.

Lycka till!

/Lidde