Rush Football appI dagarna dök det upp en appnyhet som har alla möjligheter att bli en revolution inom betting online. Namnet på appen är Rush:Football och det är det Göteborgsbaserade företaget FootballAddicts, som bland annat ligger bakom Forza Football med flera miljoner nedladdningar, som tillsammans med Betsson har skapat appen.

Eventdrivna odds

Rush:Football är en app för så kallad eventdriven realtime betting. Vad betyder då detta? Jo, idén är att erbjuda spelarna inte bara detaljerade resultat med matchhändelser som uppdateras i realtid utan också möjligheten att lägga spel som följer direkt av matchpåverkande händelser.

Några exempel:
1. Om ett lag träffar stolpen kan appen visa oddset för att just det laget ska göra det nästa målet.
2. Om Zlatan gör mål kan appen visa oddset för att han ska göra ytterligare ett mål i matchen.
3. Om en av målvakterna gör flera bra räddningar kan appen visa oddset för att målvakten ska hålla nollan.

Givetvis går det att spela direkt (på Betsson) genom appen. För att kunna göra det krävs att man har ett spelkonto hos Betsson.

Martin Lindau, som är VD för Rush Sports, säger att ”vi vill utveckla de bästa produkterna för användning inom mobil sportsbetting” och menar att samarbetet med Betsson har alla chanser att bli en succé. Klart är att eventdriven betting känns mycket intressant. Den största fördelen är självklar. I stället för att man själv ska försöka hitta något intressant att spela på i det enorma utbudet av liveodds kan man med Rush:Football få konkreta oddsförslag och detta dessutom utifrån vad som faktiskt händer i matchen.