Casinot hos ComeOn har precis släppt tre nya spel - ett är en variant av Roulette med hela 8 hjul och de andra två är spelautomaterna André the Giant och Rat Pack.

Multi-wheel Roulette

Denna unika variant av Roulette fungerar i princip som vanligt förutom att du på varje satsning har upp till 8 separata chanser att vinna. Du kan välja själv hur många roulettehjul du vill spela på genom att klicka på dem, och när du sedan sätter igång hjulen så kommer dina insatser att multipliceras med antalet hjul.

Vill du maximera antalet spelrundor när du spelar Roulette är detta en perfekt variant, men ta samtidigt hänsyn till att varje snurr multiplicerar din insats med antalet hjul du spelar på, så håll koll på bankrullen.

André the Giant

André the Giant är en slot med en mängd extra funktioner för att hålla intresset uppe – t ex så finns André själv som en wildsymbol, som när han dyker upp på hjul 2 eller 4 växer för att ta över hela hjulet och ge extra vinstchanser. Det finns även ett par olika bonusspel där du i det ena kan dubbla din vinstsumma och i det andra får ge dig in i brottarringen och ta dig an en motståndare för att ta hem extravinster.

Vem är André the Giant?
För den som tittade på amerikansk wrestling på 70- och 80-talet är André the Giant ett välkänt namn. Han var en ofantligt stor fransman som redan i 12-årsåldern var 1,90 m lång och fick skjutsas i bil till skolan eftersom han inte fick plats i skolbussen.

André René Roussimoff, som han egentligen hette, började brottas i Paris i äldre tonåren och gjorde sig snart ett namn i flera olika länder som England, Tyskland och delar av Afrika. Han flyttade senare till Kanada och blev snabbt populär, men efter att man i Kanada inte längre kunde hitta trovärdiga motståndare till denna gigant så flyttade han vidare till USA.

André the Giant var förutom sin enorma storlek känd för olika bataljer med andra wrestlingstjärnor som t ex Hulk Hogan, ”the Mongolian Giant” Killer Khan och Big John Studd. Han var även med i ett flertal filmer, som t ex Conan Förgöraren (Dagoth) och Bleka dödens minut (Fezzik).

Läs mer: Om André the Giant på Wikipedia (engelska)

Rat Pack

Rat Pack är en videobandit med 5 hjul, 30 vinstlinjer och ett jazzigt tema. Tydligen är Rat Pack namnet på ett jazzband beståenda av råttor och alla symboler i denna slot ingår i det temat på olika sätt.

Rat Pack har i vanlig ordning wildsymboler och scattersymboler som aktiverar gratissnurr. Det finns även en wildsymbol som samtidigt är en vinstmultiplikator och ger dig dubbla vinsten på den vinstrad den ingår i. Det är guldskivan som fungerar som scatter och när du får 3 eller flera så får du ett slumpat antal free spins.

När du vinner har du möjlighet att aktivera Gamble-funktionen. Det är ett litet bonusspel där du kan dubbla eller fyrdubbla din senaste vinst genom att antingen gissa om nästa dragna spelkort är rött/svart eller vilken färg (hjärter, ruter, spader, klöver) det har.