VIKS

Måndag, helgen är över och dags för mötet som av många kommer att kallas slaget om andraplatsen. För inte kan väl någon rå sig på suveränerna ifrån Turin, Juventus? Olympiastadion är spelplatsen för kvällens föreställning där hemmalaget får gälla som små favoriter. Efter kvällens match vet vi vem utav Roma eller Milan som ger Juventus en ärlig kamp om förstaplatsen i Serie A!

 

Roma – Milan | Avspark 21.00

Efter derbyvinsten för en vecka sedan så är det positiva tongångar i de röda delarna av Rom. Roma innehar för tillfället andraplatsen i Serie A, på samma poäng som kvällens motståndare AC Milan. 7 segrar av 7 möjliga har det blivit såhär långt för Luciano Spalletti och hans Roma på hemmaplan. Till kvällens match saknas endast Alessandro Florenzi och Mohamed Salah då man fått Kevin Strootmans avstängning upphävd efter derbyt.

Milan har även dem gått mycket starkt under de senaste veckorna då man är obesegrade i sina sex senaste matcher. En som på allvar kommit igång är spanjoren Suso som på de senaste fyra matcherna stått för tre assist och fyra mål, någon för Roma-försvaret att se upp med.

Roma får gälla som klara favoriter i kvällens match både sett till hemmaplansfördel och styrkan på spelartruppen. Ett relativt orutinerat Milan ska inte ha någonting att sätta emot Roma på Olympiastadion och därmed känns ett spel på 1:an klart intressant. Hos Viks kan du i skrivande stund spela Roma -1.0 till fina 2.06 gånger pengarna.