Bethard_Dragomir_banner1_limited info_SWE

Äntligen fredag och numer innebär det också spel i Premier League! Häng med när Chelsea tar emot Liverpool hemma på Stamford Bridge i en av säsongens hetaste matcher. Antonio Conte mot Jürgen Klopp är ett möte vi har sett fram emot och då båda lagen har öppnat säsongen starkt så lär detta bli en match vi sent kommer att glömma. Bethard levererar de bästa oddsen för kvällen och självklart kan du spela på matchen live för att höja spänningen än mer!

 

Chelsea vs Liverpool | 21.00 Stamford Bridge

Det är två formstarka lag som ställs emot varandra under kvällen, Chelsea på 2:a-plats och Liverpool på 6:e-plats. Vinnaren kommer att sätta sig själv i en bra sits inför höstens kommande matcher så räkna med två lag som kommer att sälja sig dyrt ikväll.

Chelsea FC under nya tränaren Antonio Conte spelar ett spel som påminner mycket om det han använde sig av så framgångsrikt i Juventus. Ett tätt och kompakt försvarsspel kombineras med snabba omställningar där Diego Costa verkligen kommit att bli en avgörande faktor, 4 mål och 1 assist så här långt.

Liverpool öppnade ligaspelet med att slå Arsenal med 4-3 i en svängig match, därefter har man lyckats plocka ytterligare 4 poäng vilket gör att man nu parkerar på en 6:e-plats. Vinst mot Chelsea och man är absolut med i toppen och slåss. Emre Can kommer med säkerhet att missa matchen och gjorde så även i senaste ligamatchen mot Leicester.

Kolla in oddsen för kvällen på Bethard och hitta dina bästa spel!