Riskfritt Super Bowl bett hos UnibetI dag handlar allt om Super Bowl 50 i landet på andra sidan Atlanten. Super Bowl firar 50-årsjubileum av detta fantastiska jippo! De två lagen som är upp är Carolina Panthers som har en enda förlust under säsongen där de möter Denver Bronocs som är har varit NFL bästa lag defensivt denna säsong.

Carolina Panthers är favoriterna, men enligt historian är det inte ofta att favoriten vinner i en Super Bowl final! Unibet vill fira denna amerikanska högtid med att ge dig ett 100 kronors riskfritt spel!

Spela 100 kronor riskfritt på Super Bowl 50

Unibet erbjuder dig idag fram till matchstart att spela för 100 kronor riskfritt på årets Super Bowl. Det är precis som det låter, förlorar du får du pengarna tillbaka och skulle du vinna får du självklart behålla din vinst! Förutom det riskfria spelet som du erbjuds av Unibet hittar du även ett fantastiskt utbud av odds att spela på. Du kommer kunna spela det flesta odds utfallen hos Unibet.

  • Det riskfria spelet är endast tillgängligt för live-spel på Super Bowl 50
  • Det riskfria spelet blir tillgängligt vid avspark i Super Bowl 50 klockan 00.30 fram till matchen avslutas klockan 03.30