NordicBetAllsvenskan är i full gång och den ena matchen avlöser den andra. I skrivande stund hittar vi Malmö FF på förstaplatsen och det ska mycket till om Allan Kuhn och hans mannar ska släppa greppet om Lennart Johanssons pokal. Närmsta utmanare är för tillfället de regerande mästarna IFK Norrköping och IFK Göteborg. Räkna med en spännande upplösning av Allsvenskan 2016 med många heta drabbningar topplagen emellan. Spela på samtliga matcher hos NordicBet för de bästa oddsen och intressantaste spelen på marknaden!

 

Spel på matcher i Division 5

Gör ditt spelande lite mer spännande och spela på ditt lokala lag. På NordicBet kan du spela på matcher så långt ner som i division 5. Inte på någon annan sportsbook kan du spela på så låga divisioner, in och upptäck hela utbudet redan nu!

 

Gratisspel värt 100 kronor

Inte nog med att du får ta del av en välkomstbonus värd upp till 1000 kronor när du registrerar dig på NordicBet, du får nu också ett gratisspel värt 100 kronor varje vecka under hela juli månad. För att kvalificera dig för ditt riskfria spel behöver du endast anmäla dig till kampanjen genom att klicka på knappen ’’Hämta gratisspel’’. Efter detta lägger du ett  spel värt minst 100 kronor med ett odds på minst 1.50 för att sedan inkassera ditt gratisspel.

Så vad väntar du på? In på NordicBet och hitta dina bästa spel på allt ifrån Allsvenskan till Division 5!