Unibet riskfritt spel

VM-kvalet är över för denna gång men deppa inte för det. Helgen bjuder på bländande fotboll ifrån samtliga stora fotbollsligor runtom i Europa så för alla er som föredrar ligafotboll, luta er tillbaka och njut. Redan med start på fredag kväll så kan du bevittna fotboll i världsklass, sedan rullar det på hela vägen fram till sent in på söndag kväll!

 

Pengarna tillbaka om du inte vinner

Nu kan du som spelare på Unibet ge dig själv en ypperlig chans till att vinna stort på någon utav helgens alla sporthändelser. Det enda du behöver göra är att spela på valfri sport innan torsdag för 200 kronor och du kommer att få 100 kronor tillbaka om du inte vinner i helgen.

Spela på allt ifrån fotboll till den glödheta NHL-hockeyn som drar igång natten till torsdag. Lägger du ditt spel under torsdagen senast så kommer du att ha 100 kronor riskfritt under helgen.

 

NHL är tillbaka

Väntan är äntligen över, NHL är tillbaka för ännu en lång säsong med otaliga matcher. Natten mot torsdag har vi fyra spännande matcher att se fram emot, missa inte att spela live på Unibet för att höja spänningen än mer. På Unibet erbjuder man alltid några utav marknadens bästa odds på en mängd olika marknader.

Inte nog med det så kan du som ny spelare även få ta del utav en insättningsbonus på hela 200% procent upp till 1000 kronor. Bli medlem nu och sätt lite extra guldkant på den kommande helgen!