Unibet Champions LeagueUnibets kampanj The Final Countdown där man räknar ner dagarna till Champions League-finalen med ett nytt erbjudandet varje dag rullar idag vidare med ett erbjudande om ett riskfritt spel på upp till 100 kr.

Du kan använda ditt riskfria spel på vilken sport och vilket spelobjekt som helst, men oddset måste vara på 1.40 eller högre. Du kan spela både pre-match och på livebetting.

För att utnyttja erbjudandet om ett riskfritt spel på upp till 100 kr ska du först gå till dina sidor och där under ”Min Bonus” acceptera erbjudandet. När du har gjort det är det bara att sondera oddsutbudet och sedan lägga ditt spel. Om ditt spel sitter får du givetvis behålla vinsten och får tillbaka insatsen i vanlig ordning. Om din kupong inte sitter får du upp till 100 kr tillbaka i en bonus som du måste omsätta tre gånger till odds på minst 1.40.

Några av dagens höjdpunkter i oddsutbudet är ATP-turneringen i Nice, ishockey-VM och Häcken – Kalmar i Allsvenskan. Utbudet är överlag kanske inte jätteimponerande idag tisdag, men något trevligt odds hittar du säkert.