Riskfritt spel EM-kvalSveriges herrlandslag i fotboll har en hektisk vecka framför sig med två matcher på fyra dagar. Först väntar Ryssland på torsdagen och sedan är det dags att ta sig an Liechtenstein. Lyckligtvis spelas båda matcherna på hemmaplan så spelarna behöver i varje fall inte kuska kors och tvärs över kontinenten.

Om du har tänkt dig att satsa en slant på någon av eller båda matcherna, eller kanske någon annan match i EM-kvalet, kan Betsson vara ett bra alternativ. Betsson erbjuder nämligen pengarna tillbaka om ditt spel på EM-kvalet inte sitter.

Gör så här för att ta del av erbjudandet

Det första du ska göra är att se till att du har minst 200 kr på ditt spelkonto. Du måste nämligen placera ett spel på just 200 kr för att kunna aktivera det riskfria spelet.

Nästa steg är att komponera en kupong. Du kan spela singlar eller kombinationsspel, men systemspel räknas inte. Notera att minst ett av oddsvalen måste gälla EM-kvalet (varför inte på en av Sveriges matcher?). När du sedan ska placera din kupong måste du bekräfta det riskfria spelet genom att kryssa i den blå rutan på spelkupongen.

Om kupongen sitter adderas nettovinsten till ditt konto som en bonus med ett omsättningskrav på 1x till odds på 1.50 eller högre. Om kupongen inte sitter får du pengarna tillbaka utan några som helst följdkrav.

Sverige i EM-kvalet

Sverige kryssade mot Österrike borta i sin första match i grupp G i EM-kvalet. Det var inte alls ett dumt resultat och läget inför fajten hemma mot Ryssland på torsdagen är klart skapligt. Efter torsdagens match väntar Liechtenstein hemma på söndagen. Det ska väl bli en munsbit? Med två bra resultat i veckan ordnar Hamréns grabbar ett bra utgångsläge inför den tuffa bortamatchen mot Montenegro i november.