Stockholm Open oddsStockholm Open i Kungliga Tennishallen är i gång och Unibet har laddat upp inte bara med ett oöverträffat antal odds på matcherna utan även ett riktigt trevligt erbjudande. Du som har hängt med i tenniscirkusen på Unibet under hösten är bekant med hur den här kampanjen fungerar och kan klicka vidare direkt. För er andra är här en snabb genomgång av Unibets erbjudande om riskfritt spel.

Det första du ska göra är att anmäla dig till erbjudandet. Det måste du göra varje dag du vill ta del av erbjudandet. Nästa uppgift är att placera två stycken spel à minst 50 kr styck på odds (minst 1.40) på Stockholm Open. Notera att det bara är livebetting som gäller.

När du har placerat två spel ska du anmäla dig för det riskfria live-spelet och när det är gjort kan du placera spelet.

Om din tredje kupong för dagen sitter får du insatsen och vinsten rakt in på kontot. Om spelet inte sitter får du insatsen (50 kr) tillbaka som kontanter.

Stockholm Open live stream

Unibet har genom sina rättigheter möjlighet att streama alla matcher från Kungliga i Stockholm och den möjligheten har man maximerat. Du kan se varje match på hardcourten varje dag fram till och med finalen på söndag (25 oktober).