mobil expektRiskfria spel är mumma för oss som tycker om att spela på odds. Vinner man är det bara att hämta ut vinsten. Förlorar man får man pengarna tillbaka, eventuellt i form av en bonus med omsättningskrav, och kan försöka på nytt på ett annat spelobjekt. Spelbolaget Expekt är flitiga med att dela ut riskfria spel till sina medlemmar och den här gången kunde man inte ha valt ett bättre tillfälle.

Expekt bjuder alla spelare på ett riskfritt spel i mobilen på Champions League-finalen som spelas kl. 20:45 på lördag. Vad du behöver göra för att ta del av erbjudandet är först och främst att anmäla dig. När du har gjort det är det bara att invänta matchstart och sedan placera ett live-spel i mobilen. Viktigt att notera är att oddset måste vara på minst 1.50.

Om ditt spel sitter kan du gratulera dig själv till ett snyggt spel. Om du förlorar får du insatsen tillbaka upp till 100 kr i form av en bonus med ett omsättningskrav på sex gånger till odds på 2.00 eller mer.

Finalisterna i Champions League den här säsongen är Real Madrid och Atlético Madrid. Finalen är alltså ett Madrid-derby. Bara det är kittlande i sig. Nästan lika kittlande är att Real Madrid har chansen att plocka hem sin tionde seger i den finaste av klubblagsturneringar. Det var målet inför säsongen och det vore vackert för alla som håller på marängerna om målet skulle uppnås.