Betsson riskfritt SundayPå söndag den 25 oktober smäller det på Etihad i Manchester då det ljusblå hemmalaget tar emot de röda djävlarna från andra sidan stan. Matchen, som har den något udda avsparkstiden 20:45, är en giganternas kamp och Manchester är i absolut centrum i fotbollsvärlden för ett par timmar.

Om du känner dig sugen på att sätta en slant på Manchester City – Manchester United är Betsson ett bra spelbolag att kika på. Här kan du nämligen spela live riskfritt på matchen. Det gäller bara att du uppfyller ett villkor under veckan för att ta del av erbjudandet.

Spela för 50 kr – få 50 kr riskfritt

Ditt uppdrag under veckan är att spela för 50 kr på valfritt odds (minst 1.50). Några tips kan vara SHL-hockeyn och Champions League.

När så matchen City – United startar på söndag får du möjligheten att spela för 50 kr riskfritt. Klicka bara i den blå rutan som finns med på spelkupongen när du placerar ditt spel för att aktivera erbjudandet.

Om du sätter ditt livespel på matchen kommer nettot att betalas ut som en bonus med omsättningskravet 1x till odds på 1.50. Om spelet inte sitter får du pengarna tillbaka utan spelkrav.