Edin-Dzeko-Manchester-CitySäsongens första stormatch spelas på måndagskvällen då Brendan Rodgers mannar besöker Manchester och Etihad Stadium för att försöka skaka mästarna. Det blev några mycket minnesvärda matcher förra säsongen och även de två fajterna säsongen innan blev högdramatiska. Ytterligare ett episkt drama kan vara att vänta!

Det blir förmodligen spännande nog att sitta i TV-soffan och följa matchen, men om du även vill satsa en slant har vi hittat ett mycket trevligt erbjudande. Det är Bet365 som står för det och erbjudandet innebär att du får ett riskfritt spel på upp till 250 kr om du först placerar ett kvalificerande spel före avspark och sedan också ett liveoddsspel.

I detalj fungerar erbjudandet så här:
1. Sätt valfritt belopp på valfritt odds pre-match i Manchester City – Liverpool.
2. Placera sedan ytterligare ett spel när matchen är i gång. Du betalar för detta spel precis som vanligt. Du kan spela kombinationsspel om du så önskar.
3. Om det första spelet på liveodds (du kan givetvis spela hur många kuponger du vill) inte sitter kommer du att få en återbetalning av insatsen för det spel du placerade före avspark, upp till maximalt 250 kr. Om du placerar ett kombispel är det första oddsvalet på kupongen som kvalificerar för det riskfria spelet.

Andra unika oddserbjudanden på Bet365

Bet365 är erkänt flitiga på att servera erbjudanden om riskfria spel på fotboll, men man har även en hel del andra lite mer speciella erbjudanden, såsom till exempel ”100% Europafotbollsbonus” och pengarna tillbaka för matcher som slutar 0-0.

Med Europafotbollsbonus får du en trevlig bonus på dina vinster om du spelar kombinationsspel med matcher från Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga och Champions League. Om du sätter en trippel får du 5% extra och om du prickar en fyrling får du 10% extra. Skulle du lyckas med konststycket att sätta en kupong med 14 matcher får du maximala 100% i bonus.

Med erbjudandet ”0-0 pengarna tillbaka” får du just precis insatsen tillbaka om en match slutar mållös och du har spelat på något av de förutbestämda alternativen (till exempel första målskytt).