Hockey-VM

När hockeysäsongen går mot sitt slut så har vi ett sista stort event kvar att se fram emot. Hockey-VM i Ryssland kommer att bli något alldeles extra för alla oss hockeyälskare med storstjärnor ifrån världens alla hörn. Räkna med många heta och tuffa bataljer när lag som USA, Kanada med flera ska försöka störa hemmanationens planer på att plocka hem guldet framför sina entusiastiska supportrar. Självklart hittar du de bästa oddsen på Unibet!

Pengarna tillbaka om Ryssland vinner

Har du redan nu en stark känsla för vem som kommer att stå som segrare i mästerskapet? Spela på vinnaren av hockey-VM 2016 redan nu och ha chansen att vinna stora pengar när finalen avgörs den 22:e maj.

Nu erbjuder Unibet alla sina spelare ett unikt erbjudande där du får pengarna tillbaka om hemmanationen, Ryssland står som segrare i VM. Detta gäller alla dina insatser som du lagt på slutsegrare av mästerskapet. Upp till 500 kronor kan du få återbetalat så se till att backa ditt favoritlag nu och lägg ditt spel på Unibet!

Spela i Unibet i mobilen

Du vet väl om att du kan spela på sport även i din mobil med hjälp av Unibets mycket välarbetade mobilversion. En sportsbook där du hittar spel på de allra största matcherna med de mest slagkraftiga oddsen. Följ matcherna live i mobilen var du än befinner dig och invänta rätt läge att lägga ditt vinnande spel. På Unibet är ingenting omöjligt, bli medlem nu du också och upplev en sportsbook som har allt du eftersöker!