ExpektAllsvenskan är igång och det är Malmö FF som har kopplat ett grepp om förstaplatsen när EM-uppehållet nu äntligen är över. Man ligger 3 poäng före IFK Norrköping som nu tappat guldtränaren Janne Andersson till svenska landslaget och rollen som förbundskapten, in kommer istället den före detta Halmstad-tränaren Jens Gustafsson. Hos Expekt hittar du alltid de bästa spelen på Allsvenskan och just nu får du som ny spelare ett riskfritt spel värt hela 1000 kronor!

Insatsen tillbaka vid förlust

Som ny kund på Expekt så belönas du just nu med ett riskfritt spel värt hela 1000 kronor på valfritt spel. Registrera ett konto nu och gör en första insättning för att bli kvalificerad för detta erbjudande. Ditt första spel kommer sedan att vara helt riskfritt, vilket betyder att om du skulle förlora spelet så får du hela insatsen tillbaka upp till 1000 kronor. Vinner du så får du självklart insatsen plus din vinst tillbaka!

Malmö FF klara guldfavoriter

Redan nu kan du spela på vem som kommer att stå som slutsegrare av årets upplaga av Allsvenskan. Tittar man på oddsen hos Expekt så är det tydligt att Malmö FF som i skrivande stund leder serien är storfavoriter till att lyfta Lennart Johanssons pokal i november. Kanske är det läge att kolla efter skrällarna då de andra lagen bjuder på generösa odds som svenska mästare.

IFK Norrköping                 4.25

IFK Göteborg                     8.00

AIK                                         11.00

Kika in på Expekt för att hitta alla spelen på Allsvenskan och ta del av de senaste kampanjerna!