Bet365Matchen som vi alla har väntat på är äntligen här, Champions League-finalen sparkas igång 20.45 och räkna med en magisk stämning. Spelplats för kvällen är mäktiga San Siro i Milano och finallagen är som de flesta redan har koll på, Real Madrid och Atletico Madrid. Ett otroligt laddat möte och en repris på finalen för två år sen. Ska Diego Simeone och hans mannar få revansch för den snöpliga förlusten i Lissabon eller ska Cristiano Ronaldo och hans Real Madrid än en gång få lyfta bucklan? Spela på matchen hos Bet365!

Spela live på Champions League-finalen

Många matcher har hunnit spelats innan vi kommit fram till den stora finalen. Nu är det endast två lag kvar som ska göra upp om titeln Europas bästa klubblag. Ännu en gång har vi två lag ifrån Madrid och man kan lugnt påstå att de spanska lagen för tillfället dominerar fotbollen.

Spela på matchen gör du självklart på Bet365, med bäst odds och en spelmarknad större än någon annanstans så är detta din självklara sportsbook. Nu kan u även spela helt riskfritt på Champions League-finalen! Lägg ett spel innan matchen så får du ett live-spel för samma belopp att använda under matchens gång. Maximalt värde på spelet är 250 kronor och du har en mängd olika marknader att välja bland. Över 70 liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchens gång så in och hitta ditt säkra spel!

Blir det de mesta mästarna Real Madrid som återigen får lyfta trofén? Följ matchen och spela pre-game och live hos Bet365!