Betsson riskfrittIdag sparkar den sista gruppspelsomgången igång i Champions League och det kan bli högdramatiskt i flera grupper. I Grupp B har Liverpool kniven på strupen hemma mot Basel och i Grupp C är det ett riktigt getingbo om placeringarna 1-3. Sedan är ju Malmö i aktion också med en stentuff bortamatch mot Olympiakos. Den mest intressanta gruppen är dock kanske Grupp E där Roma, Manchester City och CSKA Moskva alla har samma antal poäng. Ett av lagen går vidare till slutspel, ett får nöja sig med spel i Europa League efter nyår och för ett av lagen stängs Europaspelet för säsongen.

Betsson uppmärksammar att det är högintressanta matcher både i kväll tisdag och i morgon kväll. Detta gör man genom ett erbjudande genom vilket du kan tjäna ett riskfritt spel på liveodds på onsdagens bataljer.

Erbjudandet fungerar så här:
1. Spela för minst 200 kr på Champions League under tisdagen. Det är din totala insats för dagen som räknas.
2. Kvittera ut ditt riskfria spel på onsdagens matcher genom att satsa 100 kr på livebetting med egna pengar. Notera att erbjudandet aktiveras 20:45, det vill säga när matcherna blåses igång.
3. Om ditt spel med egna pengar sitter är det bara att inkassera vinsten. Om du förlorar spelet betalar Betsson tillbaka 100 kr utan några krav på omsättning.

Om Betssons julkalender

I Betssons julkalender hittar du ett erbjudande varje dag och erbjudandet gäller antingen för odds eller casino. Bara genom att utnyttja de dagliga gåvorna finns chansen att vinna en rad fina priser. Vad sägs till exempel om en lyxkryssning i Karibien? I tillägg finns både shoppingpengar och ett antal iPads att vinna.