Betsafe hockey-vmBetsafe bjuder alla spelare på ett riskfritt spel på 250 kr på ishockey-VM. Det är ett riktigt bra erbjudande som du som är hockeyintresserad inte får missa. Kampanjen pågår fram till 20 maj, det vill säga fram till och med den sista omgången i gruppspelet.

Reglerna för erbjudandet är enkla. Din uppgift är att komponera en kupong med en singel eller ett kombinationsspel och satsa minst 250 kr av dina egna pengar. Att notera är att de odds du väljer endast får gälla på matcher i ishockey-VM. Dessutom får oddsen bara gälla vinnarspel, det vill säga inte exempelvis över-/underspel. Om din kupong sitter får du givetvis dina vinster utbetalda i vanlig ordning. Om du förlorar din kupong får du inom 72 timmar 250 kr i återbetalning som du kan använda på samtliga marknader i Betsafes avdelning för odds på hockey.

Ditt gratisspel kan du använda för singlar samt kombinationsspel, men inte för systemspel. Hela summan av gratisspelet måste satsas på en gång och oddset måste vara på över 1.50 gånger pengarna.