Betsson riskfritt hockeyIshockey-VM är i full gång och Sverige har inlett med att vinna över Danmark med 3-0 och knipa extrapoängen mot Tjeckien efter straffar (3-3 vid full tid). Nu på tisdagen är det dags för en batalj mot ett Norge som har full pott efter två matcher. Motståndet kanske inte har varit överväldigande för våra grannar i väst (Italien respektive Danmark), men när toppade Norge en tabell i gruppspelet i VM senast?

Om du vill spela på Sverige, eller något annat för den delen, kan du hos Betsson göra det med 100 kr helt riskfritt. Erbjudandet gäller inte bara idag, utan så länge som Sverige fortfarande är kvar i turneringen.

Reglerna för erbjudandet är ganska enkla. Du börjar med att sätta ihop en kupong med minst en match från ishockey-VM i Vitryssland. När du är nöjd med kupongen väljer du alternativet 100 kr riskfritt (du kryssar i en ruta) och placerar ditt vad. Om din kupong sitter betalas vinsterna ut som vanligt. Om din kupong inte sitter får du tillbaka dina 100 kr. Det finns inga som helst omsättningskrav för återbetalningen.

Hämta din bonus på 1000 kr

Om du inte är medlem på Betsson ännu, kan du först ta del av Betssons insättningsbonus för odds innan du placerar ditt riskfria spel. Bonusen är på 100% upp till 1000 kr och en insättning på 1000 kr ger alltså 2000 kr totalt i spelkassan. Omsättningskravet för insättningsbonusen är relativt generöst. Bonusbeloppet behöver nämligen bara omsättas sex gånger till odds på 1.50 eller högre inom 30 dagar.