Unibet NFLNFL har sparkat igång för säsongen och alla fans av amerikansk fotboll har sex månader av högintensiv och adrenalinstinn action att se fram emot. För att fira att säsongen är i gång har Unibet dragit igång en kampanj i vilken du både kan ta del av ett riskfritt spel på upp till 500 kr och ha chansen att vinna en hjälm signerad av ingen mindre än New England Patriots quarterback Tom Brady.

Så här får du ett riskfritt spel

Din första uppgift är att registrera dig för kampanjen. Det gör du på kampanjsidan som du når från förstasidan. Nästa steg är att helt enkelt placera spel på NFL fram till och med den 8:e september (måndag). Dina insatser ger riskfria spel enligt följande:

  • Spela för minst 200 kr för att få 50 kr i riskfritt spel
  • Spela för minst 500 kr för att få ett riskfritt spel på 100 kr
  • Spela för minst 2000 kr för att få ett riskfritt spel på 500 kr

För att dina insatser ska räknas ska du spela på odds på 1.40 eller högre. Du kan spela både på datorn och i mobilen/surfplattan, men det är som sagt bara NFL-odds som räknas. Ditt riskfria spel (du kan bara få ett!) aktiveras ungefär vid kl. 18:00 tisdagen den 9:e september.

Om du spelar för minst 200 kr kommer du automatiskt med i dragningen av en hjälm signerad av Tom Brady. Brady anses allmänt vara den bästa quarterbacken i modern tid, så det är inget dåligt pris Unibet har skramlat fram.

Söndagens matcher i NFL

Det är 24 av de 34 lagen som är i aktion under söndagen så du har en hel del att spela på om du vill samla ihop till ditt riskfria spel.

19:00 (svensk tid)
Falcons – Saints
Ravens – Bengals
Bears – Bills
Texans – Redskins
Chiefs – Titans
Dolphins – Patriots
Jets – Raiders
Eagles – Jaguars
Steelers – Browns
Rams – Vikings

22:25
Cowboys – 49ers
Buccaneers – Panthers