Dags för Manchester United att kliva in i ligacupen – numera Carabao cup – när de regerande mästarna tar emot Burton på Old Trafford ikväll. Victor Lindelöf kommer garanterat spela från start vilket innebär svenskens andra start sen seriespelet startade.

Mourinho har gett David De Gea, Eric Bailly, Antonio Valencia och Nemanja Matic ledigt vilket öppnar upp för en hel del förändringar i startelvan jämfört med senaste vinsten mot Everton med 4–0. Ur svenska ögon är detta trevligt då vi kan förvänta oss VNL i startelvan i kvällens drabbning.

Svagt motstånd från Championship

United ställs mot Burton Albion som för närvarande huserar på en 19e plats i Championship med endast 2 segrar på de inledande åtta matcherna. Lagets största stjärna är Marvin Sordell som deltagit för Englands U-21 men hans närvaro ska inte förändra förutsättningarna något nämnvärt. Räkna dock inte med någon underskattning från Mourinho och hans mannar.
- Jag vet om kvalitén på Championship och om vi inte tar det (matchen) seriöst så kommer vi att förlora, sa Mourinho tidigare i veckan

Hämta Bonus

Största fokus från United sida

Som regerande mästare siktar Manchesterklubben på att försvara sin titel. I fjol minns vi svenskar gärna tillbaka till finalmatchen mot Southampton när en viss Zlatan Ibrahimovic avgjorde med två mål varav det ena kom i slutminuterna och avgjorde matchen. Sveriges meste målskytt genom tiderna återhämtar sig fortfarande efter sin skada och beräknas inte göra comeback förens efter årsskiftet.

Riskfritt mobilspel hos Expekt

Är du sugen på att lägga lite bets ikväll på United eller kanske någon annan av matcherna i Carabao Cup? Då borde du verkligen spana in Expekt som just nu erbjuder dig ett riskfritt spel i mobilen. Så här gör du för att del av erbjudandet:

  • Ladda ner Expekts app eller klicka in på sajten i din mobila webbläsare
  • Lägg ett valfritt spel med minimumodds 1,5 och ett värde på minst 50 kr
  • Vid förlust återbetalas ditt spel i form av en bonus på upp till 250 kr

Expekt